Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Λαϊκή συνέλευση Καλλιθέας

Την Τετάρτη 15/6 χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, συνταξιούχοι, μετανάστες περικυκλώσαμε την Βουλή και βουλιάξαμε το Σύνταγμα. Χιλιάδες απεργοί ένωσαν την φωνή τους διατρανώνοντας ότι δεν θα αποφασίζουν πια για εμάς χωρίς εμάς, ότι το μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει! Είναι αυτονόητο ότι θα μείνουμε στις πλατείες μέχρι να φύγουν και να μην επιστρέψουν με οποιοδήποτε προσωπείο, όλοι όσοι δημιούργησαν το σημερινό αδιέξοδο. Το μεσοπρόθεσμο δεν θα ψηφιστεί όποιον κι αν έχουμε απέναντί μας. Οι ελιγμοί του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης δεν μας ξεγελούν.

Κόντρα στους δικούς τους “μονόδρομους” εμείς λέμε:

-Να πάρουν πίσω όλα τα μνημόνια, να ξανακερδίσουμε την ζωή μας!
-Να φύγουν! Δεν θέλουμε την κυβέρνηση του ΔΝΤ και την τρόικα!
-Να μην τολμήσουν να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα!
-Καμία ιδιωτικοποίηση, κανένα ξεπούλημα δημόσιας γης και περιουσίας!
-Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε! Άρνηση-διαγραφή του χρέους, αυτό το χρέος δεν είναι δικό μας! Να ληφθεί πρόνοια για το μικρό μέρος του χρέους που αφορά ασφαλιστικούς οργανισμούς εργαζομένων.
-Εθνικοποίηση των τραπεζών. Το κράτος με τα προγράμματα στήριξης τις έχει πληρώσει ήδη παραπάνω από την χρηματιστηριακή του αξία για να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν.
-Να ανοίξουν τα βιβλία του χρέους από το λαό για να μάθουμε που πήγαν τα λεφτά.
-Ριζική αναδιανομή εισοδήματος και αλλαγές στην φορολογία προς όφελος των εργαζομένων, να πληρώσουν αυτοί που τα έχουν, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, το κεφάλαιο και η Εκκλησία.
-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους τραυματίες και συλληφθέντες για τους οποίους ζητάμε ΑΜΕΣΗ απελευθέρωση.
-Θέλουμε λαϊκό Δημοκρατικό Έλεγχο στην οικονομία και την παραγωγή.

Ο λαός μας έχει πει πολλά μεγάλα ΟΧΙ, ας πούμε κι άλλο ένα!

Με λαϊκή αυτοοργάνωση και άμεση δημοκρατία παντού, σε πλατείες, στους χώρους δουλειάς και σπουδών, με πίστη στις δυνάμεις μας και στις δυνατότητες μας θα κερδίσουμε το μέλλον!

Δεν χρωστάμε - Δεν πουλάμε - Δεν πληρώνουμε


► Την Κυριακή 19/6, στις 18:00, συγκεντρωνόμαστε στην πλ. Δαβάκη και πορευόμαστε μέχρι τον ΗΣΑΠ Καλλιθέας για να καταλήξουμε στο Σύνταγμα.


► Την Τρίτη 21/6, στις 18:00, συγκεντρωνόμαστε στην πλ. Δαβάκη και πορευόμαστε μέχρι τον ΗΣΑΠ Καλλιθέας για να καταλήξουμε στο Σύνταγμα και να συμμετέχουμε στον αποκλεισμό της Βουλής.

Λαϊκή Συνέλευση στην Καλλιθέα
Παρασκευή 24/6 και κάθε Παρασκευή, 18:30, πλ. Δαβάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου