Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αποφάσεις της λαϊκής συνέλευσης Καλλιθέας 10/6


Η λαϊκή συνέλευση Καλλιθέας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/6/2011 αποφάσισε τα εξής :

1. Την Κυριακή 12/6, στις 18:00 θα συναντηθούμε στην Πλατεία Δαβάκη για να κατέβουμε με πορεία στον ηλεκτρικό Καλλιθέας και απο εκεί στο Σύνταγμα. Κατά την διάρκεια της πορείας μας θα μοιράζουμε κάλεσμα για συμμετοχή στο Σύνταγμα στις 12/6, 14/6 και  στην απεργία στις 15/6 με κατάληξη στο Σύνταγμα. Στον ηλεκτρικό θα κλείσουμε τα ακυρωτικά μηχανήματα. Επίσης θα έχουμε πανό με το σύνθημα "Δεν χρωστάμε - Δεν πουλάμε - Δεν πληρώνουμε" και υπογραφή "Λαϊκή συνέλευση Καλλιθέας".

2. Για να φτιαχτεί το πανό έχει δοθεί ραντεβού την Κυριακή 12/6 στις 17:30 στην πλατεία Δαβάκη.

3. Την Τρίτη 14/6, στις 18:00 θα συναντηθούμε στην πλατεία Δαβάκη για να κατέβουμε με πορεία στον ηλεκτρικό Καλλιθέας και απο εκεί στο Σύνταγμα. Κατά την διάρκεια της πορείας μας θα μοιράζουμε κάλεσμα για συμμετοχή   στην απεργία στις 15/6 με κατάληξη στο Σύνταγμα. Στον ηλεκτρικό θα κλείσουμε τα ακυρωτικά μηχανήματα. Θα έχουμε κι εκεί το πανό με το σύνθημα "Δεν χρωστάμε - Δεν πουλάμε - Δεν πληρώνουμε" και υπογραφή "Λαϊκή συνέλευση Καλλιθέας".

4. Όσοι δηλώθηκαν διαθέσιμοι θα κάνουν εξορμήσεις για κάλεσμα στην teleperformance, σε κάποιες λαϊκές αγορές και στα ΚΑΠΗ.

5. Επόμενη λαϊκή συνέλευση Καλλιθέας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/06, στις 18:30 στην πλατεία Δαβάκη με θέμα το μεταναστευτικό.

6. Η λαϊκή συνέλευση Καλλιθέας καταδικάζει τις φασιστικές επιθέσεις και στέκεται αλληλέγγυα στους μετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου