Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Αποφάσεις της λαϊκής συνέλευσης Καλλιθέας 17/6

1. Δημιουργία 2 πανό το Σάββατο 18/6 στην πλατεία Δαβάκη στις 11:30 όπου θα αναγράφεται η ώρα και η ημερομηνία διεξαγωγής της λαικής συνέλευσης Καλλιθέας με την υπογραφή της.

2. Την Κυριακή 19/6 συναντιόμαστε στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη και κάνουμε πορεία προς τον ηλεκτρικό σταθμό όπου κλείνουμε τα ακυρωτικά μηχανήματα. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς το Σύνταγμα για να συμμετάσχουμε στο πανευρωπαϊκό ραντεβού στις πλατείες.

3. Την Τρίτη 21/6 η λαική συνέλευση Καλλιθέας θα συμμετέχει στον αποκλεισμό της Βουλής που καλεί η λαική συνέλευση πλατείας Συντάγματος διότι τότε δίνεται η ψήφος εμπιστοσύνης προς τη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ύστερα από τον ανασχηματισμό. Συγκεντρωνόμαστε στις 18:00 στην πλ. Δαβάκη και πορευόμαστε μέχρι τον ΗΣΑΠ Καλλιθέας για να καταλήξουμε στο Σύνταγμα και να συμμετέχουμε στον αποκλεισμό της Βουλής.

4. Εξόρμηση το Σάββατο 18/6 στην πλατεία Κύπρου στις 12 το μεσημέρι για μοίρασμα φυλλαδίων όπου θα είναι συμπτυγμένα τα ψηφίσματα της 15 και 16 Ιουνίου της Λαϊκής συνέλευσης πλατείας Συντάγματος και κάλεσμα για την Κυριακή, την Τρίτη και για τη συνέλευσή μας την Παρασκευή.

5. Δημιουργία αφίσας.

6. Ορίστηκε ως σταθερή ημερομηνία συνέλευσης κάθε Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη.

7. Δημιουργία ιστολογίου (blog) με τη διεύθυνση http://syneleysikallitheas.blogspot.com/

8. Συμμετοχή σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας προς το δήμαρχο μαζί με τους εργαζομένους του ΠΟΕ-ΟΤΑ.

8. Δημιουργία ομάδας εργασίας η οποία θα αναλαμβάνει να υλοποιήσει τις αποφάσεις κάθε συνέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου