Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Δεν μας τρομάζουν... Μας ξεσηκώνουν!

Με την ορμή που διακρίνει όσους έχουν το δίκιο με το μέρος τους και με μόνη αμυντική ασπίδα την αποφασιστικότητά τους, χιλιάδες διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν στο 48ωρο κάλεσμα για Γενική Απεργεία των Σωματείων και των Κινημάτων των Πλατειών. Το διήμερο 28-29/6 παρακολουθήσαμε ένα πογκρόμ καταστολής χωρίς προηγούμενο στη μεταπολίτευση.

Η Λαϊκή Συνέλευση Καλλιθέας καταδικάζει την κρατική βία και τρομοκρατία ενάντια στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές που ένωσαν τις φωνές τους ενάντια στο μεσοπρόθεσμο, καθώς και την τρομοκρατική πολιτική τους που διαλύει τις ζωές μας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους δεκάδες τραυματίες και συλληφθέντες διαδηλωτές και συνεχίζουμε τον μεγαλειώδη αγώνα μας όπως κάνουμε εδώ και πάνω από ένα μήνα.

Το πνεύμα της πλατείας δεν ηττήθηκε ποτέ. Υπάρχει παντού στην Ελλάδα και στο τέλος θα νικήσει. Θα μείνουμε στις πλατείες και δεν θα φύγουμε, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια και όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται.

Ή εμείς ή αυτοί - Άμεση δημοκρατία τώρα!


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Πολιτικό-Πολιτιστικό Διήμερο στην Καλλιθέα, 13-14 Ιουλίου

Τετάρτη 13/7 (Πλ. Κύπρου)

19:30: Εκδήλωση – Συζήτηση:
Όλος ο κόσμος μια πλατεία। Οικονομική κρίση, χρέος, μνημόνια και αντίσταση
Ομιλητές: Λ. Βατικιώτης (δημοσιογράφος, οικονομολόγος, επιστημονική επιμέλεια “Debtocracy”), Σταύρος Σταυρίδης (καθηγητής ΕΜΠ)

21:00: Προβολή του ντοκιμαντέρ “Debtocracy”

Πέμπτη 14/7 (Πλ. Κύπρου)

20:30: Μεγάλη Συναυλία με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών (θα ανακοινωθούν)


Λαϊκή Συνέλευση Καλλιθέας
Παρασκευή 8/7 και κάθε Παρασκευή, 18:30, πλ. Δαβάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου